Zmiana Kebap Rzemieślniczy
O nas
Podstawą kebapa jest mięso. Kurczaka codziennie sami marynujemy i nabijamy. Starannie dobrane składniki naszej marynaty do kurczaka, zapewniają mu soczystość i bezsprzecznie indywidualny smak. Mięso wołowo-baranie bez konserwantów, przygotowuje dla nas Kebap Piri-Piri Lublin. Dla wegan sami robimy falafel. Do mięsa lub falafela można wybrać krojone i przyprawiane codziennie świeże warzywa. Sosy z naszych autorskich przepisów, są efektem lat doświadczenia w gastronomii i pasji, którą wkładamy w każdy wydany posiłek. Lawasze i bułki w naszym lokalu wypiekane są na specjalne zamówienie z zaprzyjaźnionej piekarni. To wszystko możecie popić naszą lemoniada lub kraftowymi piwami.
Inspiracją dla naszej kuchni jest między innymi berliński Mustafas Gemuse Kebap. Jeden z najpopularniejszych kebapów w Niemczech – mimo, iż jest on małym punktem, zyskał ogromną popularność dzięki niesamowitemu smakowi kebapa typu gemuse. Oczywiście smażone warzywa gemuse również robimy na miejscu.
Wprowadzamy też limitowane kanapki Specjals, których nie znajdziesz gdzie indziej.
Mięso, falafel, warzywa, sosy, to wszystko robimy sami aby mieć kontrolę nad jakością posiłku, co czyni go rzemieślniczym.
Najczęściej zadawane pytania
Oceny (13)
Dla mnie tragedia,mięso zimne i kurczak w curry. Jak chcę kurczaka w curry to idę,do "chińczyka".A nie na pseudo kebap.Na pytanie gdzie jest szef kuchni,Pani powiedziała że będzie jutro
Kebaby
Boksy dotarły zimne. Pieniądze wyrzucone w błoto.
Jedzenie na wynos
Brak klimy w lokalu bardzo odbija się na minach pracowników zniechęcając od samego wejścia. Trudno, kebab "rzemieślniczy", spróbujmy - niechlujnie złożone rollo, tak przesiąknięte, że prawie na amen przyklejone do pergaminu, w którym zostaje wydane, przez strasznie ciężko zjeść je w postaci "rollo", pierwszy strzał. Karkówka z elementami nie do pogryzienia oraz kawałki kurczaka w tłustej skórze to drugi strzał. Do tego ten dziwny serek w nadmiarze, strasznie rzutujący na smak całości... To jest ta wychwalana w nazwie rzemieślniczość?
Kebaby
Kebab dobry mięso i dodatki dobrane dobrze ale kurcze tak zimnego kebaba poprostu nigdy nie jadłem poprostu nie wiem ile go wozili po mieście
Jedzenie na wynos
Niestety skusiłem się opiniami ale to był najgorszy kebab jakiego jadłem. Sos - majonez z majonezem i majonezem, niejadalny. Warzywa - ciężko powiedzieć ile miały dni ale świrze nie były. Mięso - suche, twarde, niesmaczne.
Kebaby
Nie polecam zamawianej wersji, czekałem 2.5 godziny przyjechał zimny, kurier zdziwiony o co mi chodzi z czasem dostawy. Mięsa mało, smak mocno średni. Być może na miejscu lepiej
Jedzenie na wynos
Jeśli chcecie zjeść co wam zrobią to ok, ale jeśli chcecie zjeść co zamówicie to to zły adres. I na wynos i na miejscu otrzymałam kebaba z cebulą, której jeść nie mogę- było to dwukrotnie powtórzone i oczywiście zapisane przez obsługę. O ile w knajpie zrobili mi drugi (wtedy pomylili sos!) kwestia tego, że znajomi jedli, a ja czekałam dalej, to na dowóz po zgłoszeniu ich błędu ZNOWU miałam czekać godzinę! Szczyt wszystkiego, zdecydowanie odradzam.
Jedzenie na wynos