Po raz kolejny 1000 szefów kuchni na 5 kontynentach pod przewodnictwem Alain Ducasse i przy współpracy z francuskim Ministerstwem Spraw Zagranicznych będą celebrować smaki kuchni francuskiej.
Nasza restauracja Cyrano & Roxane weźmie udział w tym wyjątkowym wydarzeniu.
Przygotowaliśmy dla Państwa wykwintne menu na kolację - degustację, by uświetnić ten wyjątkowy wieczór..
195pln na osobę, z winem - Zarezerwuj stolik teraz albo zadzwoń do nas @ 660 759 594.
21/03 @ 19H00 - Spiesz się, mamy już tylko kilka wolnych stolików!
MENU GOOD FRANCE 21 MARS 2016
Amuse-Bouche
Chrupki ze Ślimakami z Sosem Narbońskim i Chipsy z Szynki Bayonne
Champagne - Catier Brut Icone
Entrée
Carppacio z Dorsza à la Gravlax z Sosem Koperkowo-Musztardowym i Kawior z Ikry Pstrąga
AOC Gaillac Blanc Sec - Domaine Vayssette - Cuvée Clémence - 2013
Plat
Pierś z Kaczki "Magret" z Grilla Podawana z Selerem oraz Sosem Pomarańczowo-Marchewkowym z Nutą Cointreau
AOC Côtes du Roussillon - Château Lauriga rouge - Cuvée Bastien - 2013
Fromage
Ser Brillat Savarin z Truflami
AOC Cahors - Domaine de la Berangeraie - Gorgée de Mathis Bacchus - 2011
Dessert
Tarta Cytrynowa Mojito Sorbetem Cytrynowym i Bezą
AOC Rivesaltes - Château Lauriga - Hors d\'Age
Nasza restauracja Cyrano & Roxane weźmie udział w tym wyjątkowym wydarzeniu.
Przygotowaliśmy dla Państwa wykwintne menu na kolację - degustację, by uświetnić ten wyjątkowy wieczór..
195pln na osobę, z winem - Zarezerwuj stolik teraz albo zadzwoń do nas @ 660 759 594.
21/03 @ 19H00 - Spiesz się, mamy już tylko kilka wolnych stolików!
MENU GOOD FRANCE 21 MARS 2016
Amuse-Bouche
Chrupki ze Ślimakami z Sosem Narbońskim i Chipsy z Szynki Bayonne
Champagne - Catier Brut Icone
Entrée
Carppacio z Dorsza à la Gravlax z Sosem Koperkowo-Musztardowym i Kawior z Ikry Pstrąga
AOC Gaillac Blanc Sec - Domaine Vayssette - Cuvée Clémence - 2013
Plat
Pierś z Kaczki "Magret" z Grilla Podawana z Selerem oraz Sosem Pomarańczowo-Marchewkowym z Nutą Cointreau
AOC Côtes du Roussillon - Château Lauriga rouge - Cuvée Bastien - 2013
Fromage
Ser Brillat Savarin z Truflami
AOC Cahors - Domaine de la Berangeraie - Gorgée de Mathis Bacchus - 2011
Dessert
Tarta Cytrynowa Mojito Sorbetem Cytrynowym i Bezą
AOC Rivesaltes - Château Lauriga - Hors d\'Age