21 marca 2016 r. wybrane restauracje na całym świecie będą serwować kolację à la française. Projekt powstał przy współpracy Alain Ducasse. Kilka dobrych restauracji z Polski w tym Sztuczka weźmie udział w projekcie.
MENU
aperitif
Champagne Lanson, "Black Label" Brut NV
brandade / dorsz
Maison Foucher, "Le Chene Marchand Blanc" Sancerre AOC 2011
zupa cebulowa / Guyere / grzanka
Yves Cuilleron, "Les Vignes d'a Cote" Viogner 2014
polik wołowy a la bourguignonne
Château Sociando Mallet, "La Demoiselle de Sociando-Mallet" 2010
Brie / assiet z buraka
Preiss Zimmer, Gewurztraminer "Hengst" Grand Cru Alsace AOC 2012
crepes suzette / lody waniliowe
Château Rieussec, "Carmes De Rieussec" Sauternes AOC 2011
Napoje
woda mineralna
kawa Illy, herbata Damman
Koszt
130 zł/osoba z aperitifem, bez selekcji wina
230 zł/osoba z aperitifem i selekcją wina ( 5 kieliszków)
(10 % obsługi kelnerskiej doliczane do rachunku ekstra
extra service charge 10 % will be added to your bill)
rezerwacjasztuczka@gmail.com
58 622 24 94
SZTUCZKA
MENU
aperitif
Champagne Lanson, "Black Label" Brut NV
brandade / dorsz
Maison Foucher, "Le Chene Marchand Blanc" Sancerre AOC 2011
zupa cebulowa / Guyere / grzanka
Yves Cuilleron, "Les Vignes d'a Cote" Viogner 2014
polik wołowy a la bourguignonne
Château Sociando Mallet, "La Demoiselle de Sociando-Mallet" 2010
Brie / assiet z buraka
Preiss Zimmer, Gewurztraminer "Hengst" Grand Cru Alsace AOC 2012
crepes suzette / lody waniliowe
Château Rieussec, "Carmes De Rieussec" Sauternes AOC 2011
Napoje
woda mineralna
kawa Illy, herbata Damman
Koszt
130 zł/osoba z aperitifem, bez selekcji wina
230 zł/osoba z aperitifem i selekcją wina ( 5 kieliszków)
(10 % obsługi kelnerskiej doliczane do rachunku ekstra
extra service charge 10 % will be added to your bill)
rezerwacjasztuczka@gmail.com
58 622 24 94
SZTUCZKA