Pierwszego dnia kalendarzowej wiosny, 21 marca 2016 w najlepszych restauracjach na pięciu kontynentach odbędzie się 2 edycja wyjątkowego wydarzenia kulinarnego "GOÛT DE FRANCE / GOOD FRANCE - "Smaki Francji".
Wybrani szefowie kuchni z całego świata zaproponują własną interpretację kuchni francuskiej.
Miło nam, że zostaliśmy zaproszeni do udziału w tym niezwykłym projekcie.
Z uwagi na duże zainteresowanie tym wydarzeniem prosimy o wcześniejszą rezerwację.
tel 58 3513555
email: alicja@morska.com.pl
GOÛT DE FRANCE / GOOD FRANCE
APERITIF I PRZEKĄSKA
___________________________
KONFITURA Z POMARAŃCZY / WĘDZONA PIERŚ KACZKI / BAGIETKA PARYSKA
PRZYSTAWKI
___________________________
FOIE GRAS / CONSOMMÉ Z KACZKI PACHNĄCEJ CYGAREM
MAŁŻE ŚW. JAKUBA / MUS Z BOBU / SMARDZE / MIKROZIOŁA / BABY WARZYWA
DANIA GŁÓWNE
____________________________
COQ AU VIN BLANC
SANDACZ / OŚMIORNICA / WARZYWA
SER
____________________________
TWAROŻEK Z MLEKA KOZIEGO / TYMIANEK / MALINA / MIÓD AKACJOWY
DESER
____________________________
CRÈME BRÛLÉE PISTACJOWE
MENU GOÛT DE FRANCE 160 ZŁ / Z DOBRANYM WINEM 250 ZŁ
Wybrani szefowie kuchni z całego świata zaproponują własną interpretację kuchni francuskiej.
Miło nam, że zostaliśmy zaproszeni do udziału w tym niezwykłym projekcie.
Z uwagi na duże zainteresowanie tym wydarzeniem prosimy o wcześniejszą rezerwację.
tel 58 3513555
email: alicja@morska.com.pl
GOÛT DE FRANCE / GOOD FRANCE
APERITIF I PRZEKĄSKA
___________________________
KONFITURA Z POMARAŃCZY / WĘDZONA PIERŚ KACZKI / BAGIETKA PARYSKA
PRZYSTAWKI
___________________________
FOIE GRAS / CONSOMMÉ Z KACZKI PACHNĄCEJ CYGAREM
MAŁŻE ŚW. JAKUBA / MUS Z BOBU / SMARDZE / MIKROZIOŁA / BABY WARZYWA
DANIA GŁÓWNE
____________________________
COQ AU VIN BLANC
SANDACZ / OŚMIORNICA / WARZYWA
SER
____________________________
TWAROŻEK Z MLEKA KOZIEGO / TYMIANEK / MALINA / MIÓD AKACJOWY
DESER
____________________________
CRÈME BRÛLÉE PISTACJOWE
MENU GOÛT DE FRANCE 160 ZŁ / Z DOBRANYM WINEM 250 ZŁ