Szef Kuchni 1611 Restaurant Łukasz Cegłowski zaprasza na wyjątkową kolację Goût de / Good France, podczas której królować będą dania charakteryzujące francuską sztukę kulinarną.
MENU 21.03.2016
Starter
Foie gras Pâté | Plum jam | Brioche
Meal 1
Sea bass fillet | Green vegetables | Bisque de homard
Meal 2
Guinea fowl breast | Caramelized pig's cheek | Purée with truffle
Cheese
Saint Azur cheese | Aubergine asiette
Dessert 1
Fondant au chocolate | Almonds | Cherry sorbet
Dessert 2
Petit Fours
Menu 35 Euro ( 150 zł) | Wine 28 Euro
Rezerwacja: 58 554 70 70
MENU 21.03.2016
Starter
Foie gras Pâté | Plum jam | Brioche
Meal 1
Sea bass fillet | Green vegetables | Bisque de homard
Meal 2
Guinea fowl breast | Caramelized pig's cheek | Purée with truffle
Cheese
Saint Azur cheese | Aubergine asiette
Dessert 1
Fondant au chocolate | Almonds | Cherry sorbet
Dessert 2
Petit Fours
Menu 35 Euro ( 150 zł) | Wine 28 Euro
Rezerwacja: 58 554 70 70