Pasjami od serca...
Wszystkich kochających pasjami - nie tylko swoją drugą ,,połówkę", ale również piękno, estetykę, subtelną muzykę i wyśmienite kulinaria zapraszamy w ten wyjątkowy wieczór do Restauracji ,,Pasjami...", rozświetlonej światłem świec, pięknie udekorowanej i pełnej dobrego smaku - dosłownie i w przenośni.
Menu
Przystawka
Wędzona pierś z kaczki ułożona na młodych listkach rukwii wodnej z delikatnym kawiorem z czarnych trufli
Zupa
Krem ze skorzonery podany z chipsami z jarmużu
Danie główne
Filet z dorady zapiekany w piecu z masełkiem tymiankowym podany na chrupiących warzywach oraz purèe z groszku
Lub
Perliczka sous- vide aromatyzowana leśnymi borówkami podana na kaszy perłowej z sosem z czarnego bzu
Deser
Mus czekoladowy z nutką chilli oprószony złotem dukatowym
Napoje i alkohole
Karafka wina domowego 0,5 l na parę
Woda mineralna, kawa lub herbata
Cena: 120 zł /osoba
Rezerwacja: tel . 58 55 55 845 / 904, restauracja@hotelrezydent.com.pl.
Oferta dostępna w dn 11 - 14 lutego.
Wszystkich kochających pasjami - nie tylko swoją drugą ,,połówkę", ale również piękno, estetykę, subtelną muzykę i wyśmienite kulinaria zapraszamy w ten wyjątkowy wieczór do Restauracji ,,Pasjami...", rozświetlonej światłem świec, pięknie udekorowanej i pełnej dobrego smaku - dosłownie i w przenośni.
Menu
Przystawka
Wędzona pierś z kaczki ułożona na młodych listkach rukwii wodnej z delikatnym kawiorem z czarnych trufli
Zupa
Krem ze skorzonery podany z chipsami z jarmużu
Danie główne
Filet z dorady zapiekany w piecu z masełkiem tymiankowym podany na chrupiących warzywach oraz purèe z groszku
Lub
Perliczka sous- vide aromatyzowana leśnymi borówkami podana na kaszy perłowej z sosem z czarnego bzu
Deser
Mus czekoladowy z nutką chilli oprószony złotem dukatowym
Napoje i alkohole
Karafka wina domowego 0,5 l na parę
Woda mineralna, kawa lub herbata
Cena: 120 zł /osoba
Rezerwacja: tel . 58 55 55 845 / 904, restauracja@hotelrezydent.com.pl.
Oferta dostępna w dn 11 - 14 lutego.