Profil pracodawcy
Vinissimo Restaurant & Wine Bar
O Sztuczka Bistro i Wino
Dołącz do naszego zespołu w Sztuczce Bistro i Wino i zdobywaj doświadczenie pracy w nowoczesnej, kreatywnej i profesjonalnej restauracji.
Sztuczka Bistro działając od 2017 roku i od początku działalności utrzymuje wysoki poziom kulinarny. Wielokrotnie wyróżniano naszą restaurację a nasi Goście doceniają i lubią naszą kuchnię. Szefem kuchni jest Iwan Sokolyk - nagradzany, ceniony i niezwykle perfekcyjny chef. Head Sommelierem jest Łukasz Chwojnicki - tworzący niezwykłą, autorską kartę win. Nasz zespół to nie tylko ekipa profesjonalistów ale także dynamiczna grupa entuzjastów dążących do stałego rozwoju. Wciąż się rozwijamy, uczymy i stawiamy nowe cele. Szkolimy naszych pracowników, pokazujemy im kierunek, w którym mogą rozwijać swoją karierę.
Nie zwlekaj i złóż CV to może być początek Twojej wielkiej kariery.
Listy motywacyjne oraz rekomendacje mile widziane.
Sztuczka Bistro działając od 2017 roku i od początku działalności utrzymuje wysoki poziom kulinarny. Wielokrotnie wyróżniano naszą restaurację a nasi Goście doceniają i lubią naszą kuchnię. Szefem kuchni jest Iwan Sokolyk - nagradzany, ceniony i niezwykle perfekcyjny chef. Head Sommelierem jest Łukasz Chwojnicki - tworzący niezwykłą, autorską kartę win. Nasz zespół to nie tylko ekipa profesjonalistów ale także dynamiczna grupa entuzjastów dążących do stałego rozwoju. Wciąż się rozwijamy, uczymy i stawiamy nowe cele. Szkolimy naszych pracowników, pokazujemy im kierunek, w którym mogą rozwijać swoją karierę.
Nie zwlekaj i złóż CV to może być początek Twojej wielkiej kariery.
Listy motywacyjne oraz rekomendacje mile widziane.
Jeśli nie znalazłeś dla siebie ogłoszenia?
Napisz do nas
Aktualnie zatrudniamy 10 osób
Aktualnych ofert 0
Powiadamiaj o ofertach pracy
Vinissimo Restaurant & Wine Bar
Hotelarstwo / Gastronomia
E-mail
Telefon
58 354-58-66
Adres
81-753 Sopot, gen. Józefa Bema 6 (dawniej Sztuczka Bistro)