MENU SYLWESTROWE
Amuse Bouche
Ostryga / sorbet Moët & Chandon / wakame
Przystawka
Ravioli z homarem /sos homarowy / chilli
Danie Główne
Yellowtail / zielone warzywa / emulsja z cydru / soczewica
lub
Comber jagnięcy / ziemniak na chrupko / demi glace / marchew karmelizowana / pistacja
lub
Antrykot / ziemniak z pieca / warzywa grillowane / demi glace
Deser
Śliwka w czekoladzie na cztery sposoby
Butelka szampana Moët & Chandon Imperial Brut na parę
Cena: 285 zł/os
Amuse Bouche
Ostryga / sorbet Moët & Chandon / wakame
Przystawka
Ravioli z homarem /sos homarowy / chilli
Danie Główne
Yellowtail / zielone warzywa / emulsja z cydru / soczewica
lub
Comber jagnięcy / ziemniak na chrupko / demi glace / marchew karmelizowana / pistacja
lub
Antrykot / ziemniak z pieca / warzywa grillowane / demi glace
Deser
Śliwka w czekoladzie na cztery sposoby
Butelka szampana Moët & Chandon Imperial Brut na parę
Cena: 285 zł/os