Kelner z prawdziwego zdarzenia: zawód, który się...
Dawniej bycie kelnerem, zwłaszcza w cenionej restauracji (np. jednej z tych), uznawane było za prestiżową...
Znaleziono 7 artykułów
Dawniej bycie kelnerem, zwłaszcza w cenionej restauracji (np. jednej z tych), uznawane było za prestiżową...
Piątkowy wieczór w restauracji Biały Królik upłynął pod hasłem "Cztery razy smaczniej". Ostatnia już...
Prawie pięćdziesięciu gości, czterech szefów kuchni z czterech trójmiejskich restauracji i niecodzienne...
W niedawno otwartym lokalu Sztuczka Bistro odbyła się w piątek wieczór czwarta, acz pewnie nie ostatnia,...
Za nami trzecie i przedostatnie spotkanie z cyklu "4 razy smaczniej". W czwartkowy wieczór szefowie kuchni...
Już po raz drugi czterech szefów kuchni z Trójmiasta połączyło siły, by przygotować dla swoich gości...
Imprezy w klimacie grozy zdominują halloweenowy weekend w trójmiejskich klubach. Nie zabraknie koncertów -...