Smaki deluxe: kaczka już nie tylko na święta
Niewiele trzeba, aby jej wyśmienite mięso stało się suche i twarde, jednak właściwe przygotowanie sprawi,...
Znaleziono 33 artykuły
Niewiele trzeba, aby jej wyśmienite mięso stało się suche i twarde, jednak właściwe przygotowanie sprawi,...
O tym, jak gotują w miejscu pracy, może się przekonać każdy - wystarczy wybrać się do jednej z...
Wykreowane z precyzyjnie dobranych komponentów. Te desery zachwycają nie jeden, ale dwa razy. Pierwszy -...
Trzydzieści tysięcy złotych za kilogram - tyle może kosztować najlepszej jakości szafran. Kto ma tego...
Porcelana, nawet ta najdroższa i najszlachetniejsza, może się czasem opatrzyć. To dlatego najlepsi szefowie...
Trzy dni w luksusowym hotelu, na jachcie, łonie natury, czy w SPA za miastem? A może by tak nigdzie nie...
Podroby, czyli zwierzęce wnętrzności, budzą złe skojarzenia. Mówiąc o wątróbce czy flakach, myślimy o...
Ich popisowe dania znają niemal wszyscy fani wysublimowanych smaków w Trójmieście. Każdy z nich doskonale...
Smak surowych kasztanów porównać można do orzechów laskowych, po obróbce termicznej przypominają słodkie...
Brasserie de Verres en Vers to restauracja francuska, usytuowana w sercu historycznego Gdańska, na Długim...
Są sprzymierzeńcami szczupłej sylwetki, a ukryte w sercu ich kwiatostanów wnętrze ma niespotykany smak. Są...
Odkrył je Krzysztof Kolumb, posiadają niekończącą się listę właściwości prozdrowotnych, Hiszpanie używają...
Pięciogwiazdkowy Radisson BLU obchodzi w tym roku piąte urodziny. Huczne świętowanie nie ograniczyło się do...