Jakub Hartman: czy mielony w menu to powód do wstydu?
- Polskiej gastronomii brakuje dobrego marketingu i pewności siebie. Musimy nauczyć się sprzedawać swoją...
Znaleziono 12890 artykułów
- Polskiej gastronomii brakuje dobrego marketingu i pewności siebie. Musimy nauczyć się sprzedawać swoją...
- Przełknęliśmy gorzą pigułkę przegrywając w ostatnich minutach z Podhalem. To była jednak cenna lekcja i...
- Naszą misją jest wydanie na świat kompletnego terapeuty, który, oprócz widzenia powierzchowności...
Choinkę, która ozdabiała wnętrza naszego mieszkania w trakcie świąt Bożego Narodzenia, trzeba będzie w...
W połowie przyszłego roku w Trójmieście i na całym Pomorzu ma ruszyć pomorski bilet metropolitalny. Prace...
Młoda, ambitna i pełna pasji. Tak w skrócie można by opisać Mary Zaleską, która po pięciu latach w Nowym...
Od Róży bije empatia i ciepło, w niezwykły sposób łączy w sobie zdecydowanie i subtelność. Jak mówi, jej...
Trzydzieści lat kariery i dwadzieścia w zawodzie reżysera to może nie za wiele, ale daje już niezwykle...
Tutaj wszystko zależy od nas - od starania, cierpliwości i braku oczekiwań. Życie w rodzinie zwykle nie...
Okiem Dietetyka to cykl tekstów o tym, jak i gdzie zjeść zdrowo w Trójmieście. Porady przygotowuje dietetyk...
Choć do startu Nice I ligi pozostały jeszcze ponad trzy miesiące, żużlowcy Zdunek Wybrzeża Gdańsk już...
W grudniu tego roku nie mogliśmy narzekać na brak czasu na zrobienie zakupów. Niedziele handlowe przypadały...
W sylwestrowy wieczór liczy się zarówno odpowiednie nastawienie, jak i nasz wygląd. Oprócz kreacji i...
O tym, że najlepszy moment na mediacje jest wówczas, gdy konflikt narasta, a nie gdy nabrzmiał, a także o...
Lotos w ręce Orlenu, Stocznia Gdańsk znów państwowa i coraz konkretniejsze plany rozbudowy obu portów....
2018 rok przyniósł znaczące zmiany w prawie powiązanym z rynkiem nieruchomości. Czeka nas uwłaszczenie...
Michał Kolenda pauzował dwa miesiące. Zagrał w dwóch meczach i ponownie dał o sobie znać uraz piszczeli. -...
- Dużo rzeczy wygraliśmy. Zespół z dwóch ostatnich lat pozostanie w historii klubu. Cieszę się, że mogę być...
Gdy skończy się Boże Narodzenie, w naszych lodówkach jak zwykle pozostaną pieczone mięsa, wędliny, ryby,...
Nie wysyłamy już pocztówek - w cyfrowym świecie zostały zastąpione zdjęciami ze smartfonów, które...