Dziennikarz Financial Times zachwycony trójmiejskimi...
Paul Richardson, dziennikarz angielskiego dziennika Financial Times, swoimi wrażeniami z niedawnej podróży...
Znaleziono 32 artykuły
Paul Richardson, dziennikarz angielskiego dziennika Financial Times, swoimi wrażeniami z niedawnej podróży...
Co by się stało, gdyby dwunastu trójmiejskich szefów kuchni zebrać w jednym miejscu? Czy doszłoby do ostrej...
W ostatni weekend ogłoszono wyniki III edycji konkursu "Poland 100 Best Restaurants", który ma na celu...
Wędzone w ogródku węgorze, pieczona gęś spożywana o drugiej w nocy, poszukiwania świeżego szczupaka,...
Kompot z suszu, pierogi i bigos z grzybami, zupa z suszonych prawdziwków - w wielu domach tak właśnie...
Spotkanie z założycielami Akademii Kulinarnej Fumenti kończy cykl wywiadów "Szef od Kuchni" prezentujących...
Sandacz w borowikach, keks z serem i orzechami, zupa migdałowa i krem karmelowo-gruszkowy - zamiast...
Od wielu lat kreuje wizerunek rodzimej kuchni poza granicami Polski. Był założycielem pomorskiego oddziału...
Od kilku lat coraz większą popularność zdobywa w winiarstwie trend tzw. win naturalnych, przy produkcji...
W Trójmieście niedawno powstał prawdziwy Vodka Bar. Miejsce nietypowe i nie dla każdego. Na pewno zadowoli...
Niestety, w gdyńskim meczu derbowym nie wyczerpał się festiwal czerwonych kartek i bójek przewidziany dla...
-Teraz jest właściwy czas - takimi słowami na konferencji prasowej po mityngu Balt 2001 odpowiedział...