"Jestem zbyt biedna, by kupować produkty niskiej...
Wędzony łosoś, kozie sery, szparagi i czereśnie, rzemieślnicze pieczywo zamiast chleba z marketu i bataty...
Znaleziono 14 artykułów
Wędzony łosoś, kozie sery, szparagi i czereśnie, rzemieślnicze pieczywo zamiast chleba z marketu i bataty...
Dzień Kobiet w restauracji Searcle Gdynia upłynął w bardzo przyjemnej atmosferze. Tego dnia do Przemka...
Bar Leon mieści się na Wyspie Spichrzów, na Stągiewnej 5/1 w Gdańsku. Nazwa nie jest przypadkowa, nie jest...
Znają się od zerówki, w której usiadły razem w ławce. Jeszcze wtedy nie wiedziały, że połączy je miłość do...
W Trójmieście stale powstają nowe miejsca gastronomiczne. Dlatego przyszła pora na kolejny przegląd w...
Kolacja bez chleba - jak może wyglądać? Polacy uwielbiają chleb i kanapki. Zazwyczaj towarzyszą nam one...
O trójmiejskich lokalach, kresie fine diningu, kuchni wege i wielkim nieobecnym w polskich restauracjach -...
Testując restauracyjne menu w ramach cyklu Jemy na mieście, postanowiłam swoje kolejne kroki skierować do...
Dwa menu, trzy dania i 23 restauracje z Trójmiasta - właśnie ruszył Restaurant Week, największy i...
Pesto z estragonu, puder z malin, ciastko z buraka i kawior morelowy. To tylko niektóre składniki...
Restauracja z kuchnią izraelską, bar z wypiekami i daniami tatarskimi, restauracja specjalizująca się w...
W kolejnym odcinku cyklu Test Smaku odwiedzamy restaurację Mondo di Vinegre w Gdyni. Ostatnio pisaliśmy o...
Gdzie w Trójmieście najlepiej podają nasze ulubione danie? Sprawdzamy i opisujemy wybrane lokale i...
To mięso jest bardzo delikatne w smaku, kruche, wyjątkowo soczyste, a przy tym ma mało kalorii. Można z...