Smaki deluxe: lodowa ekstrawagancja
Czekolada z chilli, cytryna z bazylią, limonka z szałwią nie są zaskoczeniem dla smakoszy, ale uchodzą za...
Znaleziono 278 artykułów
Czekolada z chilli, cytryna z bazylią, limonka z szałwią nie są zaskoczeniem dla smakoszy, ale uchodzą za...
Do Trójmiasta dotarł trend na samodzielne gotowanie przez klienta w restauracjach - to pomysł na...
To była bardzo smaczna noc: pełna niespodzianek i kulinarnych atrakcji. Z okazji Nocy Restauracji 17...
Ostatnia odsłona "Weekendu za pół ceny" za nami. Tym razem z 50 proc. rabatem można było skosztować potraw...
Kolejna impreza z cyklu "Weekend za pół ceny" odbędzie się w weekend, 12-13 kwietnia. Gdańscy restauratorzy...
Każdego roku akcja "Weekend za pół ceny" rośnie w siłę. W tegorocznej edycji udział bierze aż 9 miast z...
W sobotę i niedzielę będzie można zjeść w sopockich restauracjach z 50-procentowym rabatem. Wszystko...
Zwyciężczyni pierwszej edycji programu Masterchef, Basia Ritz po 25 latach spędzonych w Niemczech wróciła...
Sezon na bałtyckiego dorsza (nie mylić z atlantyckim!) trwa. Właśnie teraz jego mięso jest najlepsze i ma...
Aromatyczna, dość pikantna i bardzo kolorowa - kuchnia indyjska jest nie tylko smaczna, ale i zdrowa....
Wszechobecna zieleń, unoszący się aromat włoskiej pizzy, zapach oregano, bazylii, rozmarynu, przyjemne dla...
Ponad 5 milionów turystów odwiedza w wakacje Trójmiasto. Wiadomo, że zostawiają tu sporo pieniędzy, więc...
Gdańszczanie chcą chodzić późnym wieczorem do restauracji i chcą próbować niecodziennych potraw. Pokazała...
- Każdy szanujący się Hiszpan i Włoch biesiaduje późnym wieczorem. To wcale nie jest niezdrowe - przekonują...
Big Ben, London Eye, Buckingham Palace - wszyscy znamy je ze zdjęć albo z telewizji. Jednak... móc...
Weekend za pół ceny powitał amatorów obniżek pięknym słońcem, zimnym wiatrem i... zablokowaną ul. Długą,...
Zanim zdecydujesz się na studia, policz ile będą cię one kosztowały. Czynsz, dojazdy na uczelnię,...
Kto studiował, ten pamięta jak się wtedy jadło: w ciągłym pośpiechu i raczej za niewielkie pieniądze....
Spotkanie z założycielami Akademii Kulinarnej Fumenti kończy cykl wywiadów "Szef od Kuchni" prezentujących...
Słońce coraz mocniej grzeje, trawa się już dawno zazieleniła, na drzewach kwitną kasztany... Maj, bo o nim...