Roślinożerca i mięsożerca zadowolony. Wege w...
Coraz więcej osób rezygnuje ze spożywania mięsa. W rezultacie rośnie popyt i przybywa restauracji wyłącznie...
Znaleziono 20 artykułów
Coraz więcej osób rezygnuje ze spożywania mięsa. W rezultacie rośnie popyt i przybywa restauracji wyłącznie...
Restauracja Shabu Gdynia jest miejscem nietypowym i równocześnie intrygującym kulinarnie. Mieści się w...
Imprezy kulinarne, podczas których można spróbować degustacyjnych porcji dań od lokalnych restauratorów, to...
Kulinarna Świętojańska powraca po pandemicznej przerwie. Teraz jednak miłośnicy jedzenia i poznawania...
Olivia Garden to całoroczny, tropikalny ogród, który mieści się na parterze najwyższego budynku...
Kilka godzin muzycznych, kulinarnych i przede wszystkim towarzyskich doznań - tak można podsumować pierwsze...
Jeśli szukasz lokalu z oryginalnymi przekąskami i wyjątkowym winem, w dodatku w przystępnych cenach i w...
W ramach cyklu Nowe Lokale odwiedziliśmy sześć miejsc, w których serwują różne pyszności. Tym razem...
W piątkowy wieczór oficjalnie otwarto koktajl bar Jungla. To miejsce, w którym spróbujemy orientalnej...
Nietypowe bistro w Fabryce Karabinów, bar na tarasie biurowca czy restauracja w muszli koncertowej to...
W środku tygodnia, w połowie wakacji, oficjalnie otwarto Medusa Bar. Nowy lokal znajduje się w centrum...
Zobacz kolejny tekst z cyklu "Nowe lokale". Przedstawiamy w nim restauracje i bary, które niedawno otwarto...
Tym razem w cyklu "Nowe lokale" polecamy kulinarne nowości z Gdyni, gdzie ruszył oryginalny bar z...
Kolejny przegląd nowych lokali zaczynamy od Oliwy, potem wybierzemy się do południowych dzielnic Gdańska, a...
W tym odcinku "Nowych Lokali" będzie międzynarodowo. Ostatnio w Trójmieście otworzyły się restauracje z...
Coraz więcej lokali powstaje w Sopot Centrum. Nowością na trójmiejskiej kulinarnej scenie jest bistro...
W kolejnym odcinku cyklu Test Smaku odwiedzamy restaurację meksykańskie bistro Tako w Gdyni. Ostatnio...
Nie jest łatwo znaleźć idealną parę, zwłaszcza gdy te poszukiwania prowadzimy w kuchni. Przychodząc do...
Koniec sezonu nie powstrzymuje właścicieli od otwierania lokali. Tym razem w naszym przeglądzie opisujemy...
Pomysł na biznes gastronomiczny przywieziony z emigracji to motyw przewodni naszego dzisiejszego przeglądu...