Wielodaniowe zestawy na obiad i przekąskę prosto do domu
Ograniczenia nałożone na lokale gastronomiczne sprawiają, że na razie musimy zapomnieć o wyjściu z rodziną...
Znaleziono 91 artykułów
Ograniczenia nałożone na lokale gastronomiczne sprawiają, że na razie musimy zapomnieć o wyjściu z rodziną...
Druga fala zakażeń koronawirusem pojawiła się wraz z nadejściem sezonu jesienno-zimowego. Przed zarażeniem...
Przed nami długie jesienne wieczory, które wielu woli spędzać w czterech ścianach, choćby ze względu na...
Kolejne niedawno wprowadzone obostrzenia, dotyczące m.in. branży gastronomicznej, zmusiły właścicieli...
Jeśli szukasz lokalu z oryginalnymi przekąskami i wyjątkowym winem, w dodatku w przystępnych cenach i w...
Podobno śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Nawet jeśli nie każdy się z tym twierdzeniem zgadza, miło...
"Nie wiedziałem, gdzie leży Wilno, na szczęście pilot owszem". Taki napis przywitał mnie na wielkim...
Kajakiem, rowerem wodnym, łodzią solarną, motorówką, katamaranem, a może statkiem? Pomysłów na zwiedzanie...
Lato w pełni, a spotkanie ze znajomymi w restauracji czy koktajl barze znowu jest możliwe. Długie, w miarę...
To już niemal tradycja, że o tej porze roku Molo w Sopocie zapełnia się stołami pełnymi lokalnego jedzenia...
W poniedziałek pisaliśmy o coraz popularniejszej opcji w trójmiejskich restauracjach, czyli o wypełnionych...
W tym tygodniu w naszym kulinarnym cyklu odwiedziliśmy pięć nowych lokali. Dwa z nich są dobrze znane i...
Kilkanaście trójmiejskich restauracji wzięło udział w ogólnopolskiej akcji Polskie Skarby Kulinarne, w...
Kolacja Szefów Kuchni co roku cieszy się dużym zainteresowaniem. Nic dziwnego, to wyjątkowe wydarzenie...
Goście obecni we wtorek w sali balowej hotelu Sofitel Grand w Sopocie mieli okazję spróbować dań wykonanych...
Weekend dla gości Fedde Bistro zaczął się wyjątkową kolacją. Do szóstej odsłony swojego cyklu Guest Chef,...
Zobacz kolejny tekst z cyklu "Nowe lokale". Przedstawiamy w nim restauracje i bary, które niedawno otwarto...
Za 5 zł i 10 zł będzie można zjeść popisowe dania szefów kuchni trzydziestu gdyńskich restauracji w ramach...
Kolejny dzień za nami. Piątek przyniósł fenomenalny koncert Gorillaz, strefę kibica oraz ważną zmianę dot....
- Fermentacja to sposób na przedłużenie życia sezonowych i lokalnych produktów. Dla mnie osobiście jest to...