Morze, las, pole. Kolacja szefów kuchni w Searcle Gdynia
Sześć dań, pięciu szefów kuchni i niezliczona ilość kulinarnych doznań. W piątek w restauracji Searcle w...
Znaleziono 8 artykułów
Sześć dań, pięciu szefów kuchni i niezliczona ilość kulinarnych doznań. W piątek w restauracji Searcle w...
Cieszę się, gdy w swoim cyklu "Jemy na mieście" trafiam na restaurację, w której szef kuchni z wielką...
Firmy kosmetyczne prześcigają się w nowościach, a do tego coraz chętniej sięgają po niezwykłe składniki,...
Trzecia odsłona wydarzenia "Chef's Collective" zaprowadziła nas do krainy czarów. Czterech cenionych szefów...
Kawior, czyli ikra ryb, to jeden z najbardziej luksusowych produktów na świecie. Kiedyś jedli go tylko...
Prawie pięćdziesięciu gości, czterech szefów kuchni z czterech trójmiejskich restauracji i niecodzienne...
Uznawany za afrodyzjak, a przy tym bardzo zdrowy, smaczny i luksusowy - kawior kiedyś był ulubionym...
W ramach ochrony ginących gatunków celnicy zatrzymują nie tylko buty ze skóry aligatora czy jaja rzadkich...