Cztery Razy Smaczniej w restauracji Mercato
Czterech trójmiejskich szefów kuchni, cztery restauracje i cztery kolacje - tak w skrócie można opisać cykl...
Znaleziono 56 artykułów
Czterech trójmiejskich szefów kuchni, cztery restauracje i cztery kolacje - tak w skrócie można opisać cykl...
Polska reprezentacja z gdańskim szefem kuchni Adamem Woźniakiem na czele zdobyła srebrny medal w kategorii...
Tomek Grota, który kilka dni temu objął kierownictwo w kuchni sopockiego bistro Tu'gether, wygrał...
Bar z amerykańskimi kanapkami ze stekiem i serem, lokal z gruzińskimi i tatarskimi pierogami oraz gospoda z...
Śledź - najpopularniejsza polska przekąska. Niekoniecznie do wódki i niekoniecznie z cebulką i śmietaną. W...
To, że zaczęła się jesień widać nie tylko za oknem, ale także w kalendarzu rodzinnych wydarzeń. Imprez...
Redaktorzy znanego przewodnika kulinarnego Gault&Millau już po raz drugi wyróżnili najlepszych szefów...
Bardzo często, gdy prezentujemy relacje z kolacji degustacyjnych, czytamy w komentarzach, że trudno się tym...
We wtorkowy wieczór na podwórku przy ul. Niterów 29 w gdańskiej stoczni odbyła się premierowa odsłona...
Food Think Tank to wrocławski projekt edukacyjny, w którym biorą udział szefowie kuchni, artyści, biolodzy...
Do niedawna mieszkańcy Trójmiasta sceptycznie podchodzili do tematu brunchu, pozostając wiernym tradycji...
Czterech kreatywnych kucharzy spotkało się w codziennych dla siebie okolicznościach, żeby wymienić się...
Należy do czołówki mistrzów kulinarnych w kraju. Przez lata związany z gotowaniem na morzu, między innymi...
Dwóch mężczyzn o silnych charakterach, którzy od kilku lat wspólnie prowadzą kuchnię Restauracji...
Restauracja Mercato z gdańskiego hotelu Hilton zajęła pierwsze miejsce w trzech z czterech kategorii...
W Polsce wciąż jest rzadkością, na świecie, szczególnie w krajach Oceanii, prawdziwym rarytasem i narodowym...