Punkt na Restaurant Week - testujemy festiwalowe menu
Festiwal Restaurant Week powoli dobiega końca. Do 27 czerwca można jeszcze rezerwować stoliki na specjalne...
Znaleziono 2864 artykuły
Festiwal Restaurant Week powoli dobiega końca. Do 27 czerwca można jeszcze rezerwować stoliki na specjalne...
Śródziemnomorski klimat, urozmaicona oferta dań, a także doskonała lokalizacja na samym "Monciaku"...
Sushi to bez wątpienia jedna z najbardziej popularnych potraw z Japonii, która ma rzeszę fanów na całym...
Każdy z nas lubi "happy hours", a tym bardziej, jak oferuje je restauracja mieszcząca się w ścisłym centrum...
Po kapryśnej wiośnie, lato pokazuje nam wszystko, co najlepsze. Najdłuższe dni w roku i przepiękna, nawet...
Testując restauracyjne menu w ramach cyklu Jemy na mieście, postanowiłam swoje kolejne kroki skierować do...
Do 27 czerwca w ramach Restaurant Week - jednego z najpopularniejszych festiwali kulinarnych w Polsce - 23...
"Gdzie w centrum Gdańska można dobrze zjeść? Ale wiesz, chodzi mi o taką knajpę, gdzie serwują prawdziwe...
Mimo pandemii na gastronomicznej mapie Trójmiasta wciąż pojawiają się nowe restauracje. W naszym cyklu...
Zupa mleczna z kożuchem i kawałkami chleba, kasza manna z sokiem czy wątróbka albo paprykarz szczeciński -...
Restauracje, kawiarnie i puby są wreszcie otwarte. Spragnieni kontaktów towarzyskich, chętnie wybieramy się...
Dwa menu, trzy dania i 23 restauracje z Trójmiasta - właśnie ruszył Restaurant Week, największy i...
Wybór tego, co zjeść na mieście, szczególnie u osób, które dbają o linię, często spędza sen z powiek....
Dzieciństwo lat 90. ubiegłego wieku to nie tylko zbieranie kolorowych karteczek, noszenie dżinsów i zabawa...
Praliny, czekolady, ciasta i ciasteczka, a do tego wszystkiego aromatyczna kawa i herbata. Tak mogą spędzić...
"We wtorki aperol za 15 zł", "codziennie do godz. 16 dwa koktajle autorskie w cenie jednego", "w czwartki...
Kolejnym miejscem, które po długiej przerwie z przyjemnością odwiedziłam w ramach cyklu Jemy na mieście,...
Głębinowa żabnica, seppia z owocami morza, carpaccio z buraka, ostryga holenderska, chłodnik śliwkowy -...
Nikomu już nie trzeba wskazywać, jak bardzo pandemia koronawirusa nadszarpnęła branżę gastronomiczną. Wiele...
W ostatnim czasie serca i żołądki Polaków podbija kuchnia gruzińska. Rozsmakowujemy się w tradycyjnych...