Kulinarna podróż zagranicznych dziennikarzy po Pomorzu
Trzy natury Gdańska i Pomorskiego "WODA-ŁĄKA-LAS", czyli kulinarny press tour zorganizowany przez miasto...
Znaleziono 132 artykuły
Trzy natury Gdańska i Pomorskiego "WODA-ŁĄKA-LAS", czyli kulinarny press tour zorganizowany przez miasto...
Nowojorski magazyn o winie Wine Spectator przyznał restauracji Mercato nagrodę Award of Excellence. To...
Cook-off to konkurs, w którym sędziami nie muszą być kulinarni eksperci, ale klienci restauracji,...
Chociaż rynek luksusowy w Polsce jest odporny na kryzys, a liczba osób bogatych i zamożnych w naszym kraju...
To był jego pierwszy konkurs. Otwarcie mówi o uprzedzeniu do kulinarnych wyścigów, gdyż - jak twierdzi -...
Restauracja Mercato z gdańskiego hotelu Hilton zajęła pierwsze miejsce w trzech z czterech kategorii...
Smardze to finezyjne grzyby. Wyglądem przypominają plaster miodu, są niezwykle smaczne i łatwe do...
Restauracja Mercato hotelu Hilton Gdańsk została zakwalifikowana do prestiżowego konkursu Wine&Food Noble...
Podane w naturalnej muszli zachwycają i kuszą delikatną i wyjątkową konsystencją o przyjemnym zapachu jodu....
W całej Polsce trwa kulinarna akcja "Czas na gęsinę". Z tej okazji wiele renomowanych restauracji do...
Skala rocznej produkcji tego rarytasu to zaledwie 400 kg. Tak niewielka ilość sprawia, że cena jest...
Premiera książki "Odkrywanie smaku" autorstwa Marka Kondrata i szefów kuchni Hilton Gdańsk, była...