Amuse-bouche, czyli niewielkie danie o wielkim znaczeniu
Amuse-bouche, czyli maleńkie danie na maksymalnie trzy kęsy, w najlepszych restauracjach rozpoczyna kolację...
Znaleziono 27 artykułów
Amuse-bouche, czyli maleńkie danie na maksymalnie trzy kęsy, w najlepszych restauracjach rozpoczyna kolację...
"Kolacja ze sztuką" to tytuł nieszablonowego projektu pomyślanego jako cykl spotkań łączących ucztę...
W czwartkowy wieczór w Mondo di Vinegre rozpoczęto cykl warsztatów kulinarnych połączonych z kolacją...
To była prawdziwa kulinarna uczta, na której fetowało prawie 500 osób! Znani szefowie kuchni trójmiejskich...
O tym, jak gotują w miejscu pracy, może się przekonać każdy - wystarczy wybrać się do jednej z...
Odwiedziliśmy kolejne nowe restauracje i bary w Trójmieście. Miłośnicy owoców morza ucieszą się z homarium...
W piątkowy wieczór w Mondo di Vinegre odbyła się impreza inaugurująca działalność nowej gdyńskiej...