Smaki deluxe: zakąski na ostatki
W tym roku ostatni dzień karnawału przypada 4 marca. Wtorek poprzedzający środę popielcową, zwany w naszym...
Znaleziono 71 artykułów
W tym roku ostatni dzień karnawału przypada 4 marca. Wtorek poprzedzający środę popielcową, zwany w naszym...
Z czym kojarzy ci się konferencja? Z nudną prezentacją w PowerPoincie i mało porywającymi wystąpieniami, a...
Już nie tylko schabowy z ziemniakami i staropolski żur. Teraz również sferyczny kawior z soczewicy, chipsy...
Paul Richardson, dziennikarz angielskiego dziennika Financial Times, swoimi wrażeniami z niedawnej podróży...
Jest zdrowa, niskokaloryczna, smaczna, a do tego to afrodyzjak. Gęsina, chociaż mocno zakorzeniona w...
Urodzony w Polsce, jednak większość życia spędził za granicami naszego kraju. Sztukę kulinarną doskonalił...
Sandacz w borowikach, keks z serem i orzechami, zupa migdałowa i krem karmelowo-gruszkowy - zamiast...
Dwóch mężczyzn o silnych charakterach, którzy od kilku lat wspólnie prowadzą kuchnię Restauracji...
Zabytkowy i historyczny Gdańsk, modny i luksusowy Sopot, nowoczesna, postępowa Gdynia - tak w skrócie można...
Mięso perliczki jest niezwykle szlachetnym gatunkiem drobiu, cenionym głównie za wytworny smak dziczyzny...
Kulinarna podróż z szefem kuchni gdańskiej restauracji Filharmonia to wyprawa do krainy, gdzie na...