Imponujemy nie tylko jakością, ale i różnorodnością steków
- Tę najdroższą wołowinę w karcie, z Japonii, sprzedajemy prawie codziennie. Goście chcą jej spróbować....
Znaleziono 17 artykułów
- Tę najdroższą wołowinę w karcie, z Japonii, sprzedajemy prawie codziennie. Goście chcą jej spróbować....
Nadeszła wiosna, a wraz z nią wiele restauracji odświeżyło swoje karty dań o nowe produkty i jeszcze...
W kolejnym przeglądzie nowych lokali gastronomicznych, które regularnie opisujemy w cyklu "Nowe lokale ",...
Hiszpańskie przekąski, muzyka na żywo, atmosfera sjesty i piękny widok w tle. W czwartek, 30 września w...
Doświadczenie zdobyte w wielu miejscach świata i miłość do przyjmowania gości - to dwa fundamenty, które...
Tatar to jedna z tych potraw, wobec której trudno pozostać obojętnym. Nie codziennie jemy przecież potrawy,...
Na gastronomicznej mapie Trójmiasta pojawiają się kolejne puby, restauracje i pizzerie. Dzisiejsze...
Dzisiaj w cyklu "Nowe Lokale" prezentujemy cztery nowe punkty gastronomiczne w Trójmieście. Jednocześnie...
Surowa ryba, owoce morza, ryż, sos sojowy i wasabi... sushi to świeże, zdrowe i smaczne danie. Chociaż jest...
Wybraliśmy się na spacer opłotkami głównego szlaku trójmiejskiej gastronomii. Zboczyliśmy z głównych...
Minęły czasy, gdy nocne głodomory skazane były na kebaby i zapiekanki. W Trójmieście rośnie lista lokali, w...
Ozory w galarecie, kaczka w maladze, tatar ze śledzia czy golonka na kapuście. To tylko niektóre specjały...
Kolejne bary i restauracje otwierają się w Trójmieście. W ramach cyklu "Nowe Lokale" odwiedziliśmy m.in....
- Produkt wysokiej jakości jest najważniejszy. Jeżeli coś nie spełnia moich kryteriów, nie użyję tego w...
W kolejnym odcinku cyklu Nowe Lokale opisujemy multitap z piwami rzemieślniczymi, restaurację z kuchnią...
Arka Gdynia bezbramkowo zremisowała na wyjeździe z Okocimskim Brzesko. Żółto-niebiescy już w pierwszej...
Fatalnie skończyła się dla piłkarzy V-ligowej Lechii runda jesienna. Biało-zieloni zaledwie zremisowali 1:1...