Wygląda jak słynny mięsny kubełek? To coś zupełnie innego!
To już nie biszkopt przekładany kremem, udekorowany owocami i okazjonalnym napisem. Dziś torty to małe (a...
Znaleziono 11 artykułów
To już nie biszkopt przekładany kremem, udekorowany owocami i okazjonalnym napisem. Dziś torty to małe (a...
Piknik nauki, Dzień Dziecka z Super Mario, spektakl, cyrkowe widowisko, a może bitwa Nerf - w ten weekend...
Wraz z początkiem roku kolejny rocznik licealistów rozpoczął erę "osiemnastek". Tym razem przed wyzwaniem...
Prowadzenie biznesu w gastronomii to, zwłaszcza w ostatnich latach, niełatwa sprawa. Klienci są coraz...
Wielkanocny stół to przede wszystkim żurek, jajka, pasztet, babka i mazurek. Smaki i zapachy świątecznych...
Czasy, kiedy słowo tort oznaczało jasny biszkopt z owocami, galaretką i toną bitej śmietany, już dawno...
Przepyszne ciasta i aromatyczne chleby z chrupiącą skórką - któż z nas nie lubi tych smaków? Każdy piekarz...
Na gastronomicznej mapie Trójmiasta jak grzyby po deszczu pojawiają się nowe restauracje. W naszym cyklu...
Za niecały tydzień swoje święto będą obchodzić ludzie, którzy potrafią sprawić, że dzieciństwo staje się...
Specjalizujemy się w tortach w stylu angielskim. Przygotowujemy je ze starych sprawdzonych receptur,...
Spacery, plenerowe gry rodzinne, koncert, teatr, wykłady i happeningi na świeżym powietrzu, a wszystko...