Jedzenie na telefon - komu się to opłaca?
Jedna trzecia przychodu - nawet taką część pobierają od restauratorów popularne platformy dostarczające...
Znaleziono 46 artykułów
Jedna trzecia przychodu - nawet taką część pobierają od restauratorów popularne platformy dostarczające...
Czy fakt, że w tym sezonie Trójmiasto odwiedzają inni goście niż w ostatnich latach, sprawi, że branża...
Nie wymaga wyrobionego podniebienia i kusi ceną - wino domu jest jednym z najczęściej zamawianych trunków w...
W ostatni dzień lipca w restauracji Szafarnia 10 odbyła się degustacja win australijskich. Wśród gości...
Kilkadziesiąt lokali gastronomicznych z Trójmiasta zaangażowało się w charytatywną akcję, w ramach której...
Osoby na diecie roślinnej zauważają pozytywne zmiany - trójmiejskie restauracje otwierają się na ich...
"Zatrudniaj, angażuj, zarabiaj" - pod tym hasłem odbyła się środowa konferencja "Made Restaurant" w...
Nasi czytelnicy w komentarzach nie pozostawiają suchej nitki na organizatorach imprez kulinarnych, którzy...
Wesele w sezonie jesienno-zimowym może wydawać się nietypowym wyborem, jednak jak przekonują trójmiejscy...
Nie ma chyba bardziej polskiego dania mięsnego. Kotlet schabowy to kulinarna klasyka, od której trójmiejscy...
Ciasta z kaszy jaglanej, czekoladowe batony z czerwonej fasoli, daktylowe trufle, pasztety z soczewicy,...
Beaujolais nouveau to młode, lekkie wino z bieżącego rocznika, pochodzące z rejonu Beaujolais na północ od...
Śniadanie w chmurach, obiad w palmiarni, kolacja w ciemnościach. W Polsce powstaje coraz więcej...
Nowa pora roku w restauracjach tożsama jest z nową kartą dań - w aktualnym sezonie wiosenno-letnim z...
Pochodzi z Afryki i jest słodkowodna. W jej mięsie wyczuć można delikatny posmak mięty. Choć wielu uważa ją...
19 marca w ponad 1300 restauracjach na pięciu kontynentach odbędzie się wykwintna kolacja, przygotowana...
Walentynki to święto zakochanych. W ten dzień staramy się być dla siebie wyjątkowo mili i spędzamy czas...
Polskie pierogi przestają kojarzyć się wyłącznie z ruskimi ze skwarkami, a trójmiejscy restauratorzy...
Chrupiąca skórka, różowe, soczyste mięso i intensywny aromat estragonu lub gruszki, z którą jest duszona....
Odkrył je Krzysztof Kolumb, posiadają niekończącą się listę właściwości prozdrowotnych, Hiszpanie używają...