• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport

Uroczyste wigilie firmowe w Hotelu Gdańsk

24 listopada 2015 (artykuł sprzed 8 lat) 
Zbliżające się Święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas dzielenia się radością z bliskimi i ze współpracownikami. Zbliżające się Święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas dzielenia się radością z bliskimi i ze współpracownikami.

Zbliżające się Święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas dzielenia się radością z bliskimi i ze współpracownikami. Dla tych z Państwa, którzy pragną podarować swoim partnerom biznesowym prezent, który zagwarantuje im dobry start w Nowy Rok, mamy doskonałą propozycję - uroczystą kolację wigilijną w Restauracji Hotelu Gdańsk zobacz na mapie Gdańska, w historycznych wnętrzach XVII w. Spichrza "Góra".



Na wigilijnym stole w Restauracji Hotelu Gdańsk gościć będzie danie wyjątkowo podawane - pieczona faszerowana gęś z modrą kapustą, puree musztardowym i dodatkiem musu z wędzonych jabłek. Gęś, jakiej można skosztować w Restauracji Hotelu Gdańsk, pochodzi z regionalnych gospodarstw Kaszubszczyzny, a serwowana jest w szczególny sposób - szef kuchni kroi gęś przy gościach w czasie trwania spotkania, nawiązując przy tym do starogdańskich tradycji, gdzie gospodarz dzielił gęsinę dla zgromadzonych przy wspólnym stole gości.

W wigilię Nowego Roku chętnie spotykamy się w gronie przyjaciół, aby przywitać Nowy Rok i spróbować dań oryginalnych, rzadko spotykanych w codziennym menu. W wigilię Nowego Roku chętnie spotykamy się w gronie przyjaciół, aby przywitać Nowy Rok i spróbować dań oryginalnych, rzadko spotykanych w codziennym menu.
W wigilię Nowego Roku chętnie spotykamy się w gronie przyjaciół, aby przywitać Nowy Rok i spróbować dań oryginalnych, rzadko spotykanych w codziennym menu. Szef kuchni Restauracji Hotelu Gdańsk w ten szczególny wieczór poleca: Bouillabaise z konfitowaną Syreną i zieloną emulsją sauce vierge czy Ballotine z żabnicy sous vide, Speck, vongole Beurre Blanc, puree estragonowe i pieczony por z czarną solą.

Czas oczekiwania na Święta Bożego Narodzenia uprzyjemniają nam zapachy nie tylko te, dochodzące z kuchni, ale również takie, które w Brovarni o tej porze roku wypełniają zabytkowe wnętrze. Będą to nuty piernika, wanilii, cynamonu i suszonej śliwki - piwowarzy będą warzyć specjalnie na okazję Świąt piwo piernikowe. Odbicie pierwszej beczki świątecznego piwa odbędzie się 4 grudnia.

Na wigilijnym stole w Restauracji Hotelu Gdańsk gościć będzie danie wyjątkowo podawane - pieczona faszerowana gęś z modrą kapustą, puree musztardowym i dodatkiem musu z wędzonych jabłek. Na wigilijnym stole w Restauracji Hotelu Gdańsk gościć będzie danie wyjątkowo podawane - pieczona faszerowana gęś z modrą kapustą, puree musztardowym i dodatkiem musu z wędzonych jabłek.
Warto pomyśleć już teraz o smacznym prezencie na święta - historia Gdańska zamknięta w butelce. By prezent uczynić bardziej wyjątkowym można zamówić dedykowaną etykietę z logo firmy na butelkach piwa. Bogata oferta voucherów upominkowych ucieszy każdego. Do wyboru mamy: vouchery do Restauracji i Brovarni Hotelu Gdańsk na kolację lub vouchery na ekskluzywne zabiegi do MED SPA, które ukoją nasze zmysły i zrelaksują w czasie jesiennej i świątecznej aury.

Szczegółowa oferta na stronach: www.brovarnia.pl oraz www.hotelgdansk.pl.

* możliwość dodania komentarzy lub jej brak zależy od decyzji firmy zlecającej artykuł

Miejsca

Opinie (19) 4 zablokowane

  • To miejsce ma coś w sobie!

    Trzeba przyznać ,że Brovarnia jest miejscem w którym zawsze coś się dzieje , to nam się podoba i często tu wracamy na pyszne piwo i kaczuchę !

    • 7 12

  • Gęś na zdjęciu wyglada fenomenalnie ! (1)

    Az ślinka cieknie na takie frykasy ;)

    • 4 13

    • która to gęś?

      ta czarnulka na środku zdjęcia?
      Smakowita w istocie.

      • 1 0

  • polecam!

    Ich gesina jest pyszna. Polecam organizowanie tam spotkan - obsluga na najwyzszym poziomie.

    • 4 13

  • ..prezent, który zagwarantuje im dobry start w Nowy Rok...

    Macie jakiś układ z "Górą", że deklarujecie "gwarancję"? ;>
    Jeśli nie.. to jest to tylko reklamowe gołosłowie

    PS: to nie krytyka knajpy tylko języka użytego do jej reklamy.

    • 9 2

  • (2)

    Dział marketingu mógłby najpierw trochę poczytać jak wyglądają prawdziwe komentarze w internecie.

    Wtedy może nie byłoby tak ewidentnie widać, że te och-achy są z jednego komputera.

    • 15 5

    • Aż oczy bolą

      Od tych pozytywnych komentarzy. Miejsce pewnie fajne, ale po co na siłę tak to promować?

      • 11 0

    • racja

      Słabo to wygląda, ten sztuczny lukier aż wylewa się z monitora

      • 9 0

  • Kolacja wigilijna w hotelu gdansk (1)

    Hotel Gdansk zawsze wychodzi z dobrymi pomysłami dla swoich gości urok wystroju wnętrza i smaczna kuchnia napewno stworzy dobry nastrój do spędzenia z rodzina miłych chwil.

    • 3 12

    • Ale już artykuł sponsorowany kupiliście

      Po co piszesz te bzdety?

      • 5 0

  • W wigilię nie je się mięsa.

    • 12 3

  • Niezla knajpa (1)

    fajne miejsce z klimatem. Zwykle bywam na piwo, ale może warto namówić szefa na taka wigilie :D

    • 1 8

    • Ok.

      Już idę namówić i dodam do tego, że pracownik tego przybytku niejaki "ahmed" obiecał, że pokrywa koszty. Artykuł się pojawił to już przestańcie dopisywać jeszcze komentarze bo to już na nikogo nie działa.

      • 0 0

  • Moje ulubione miejsce!!

    • 3 7

  • nienawidze wigilii firmowych

    • 9 0

1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Ludzie biznesu

Krzysztof Stepokura

Prezes formy Eurotel. W 1994 roku założył firmę telekomunikacyjną Martel, która od 1996 roku była autoryzowanym przedstawicielem sieci Era. Obecnie spółka ta prowadzi dystrybucję sprzętu telekomunikacyjnego firm Siemens, Panasonic oraz innych wiodących marek na rynku telefonii komórkowej. W latach 2001-2002 pracował jako Prezes Zarządu w Tele-Net Sp. z o.o. - firmie będącej autoryzowanym dealerem sieci ERA. Od 2002 roku jego kariera zawodowa związana jest ze spółką Eurotel, w której przez...

Najczęściej czytane