• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport

Uroczyste wigilie firmowe w Hotelu Gdańsk

24 listopada 2015 (artykuł sprzed 8 lat) 
Zbliżające się Święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas dzielenia się radością z bliskimi i ze współpracownikami. Zbliżające się Święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas dzielenia się radością z bliskimi i ze współpracownikami.

Zbliżające się Święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas dzielenia się radością z bliskimi i ze współpracownikami. Dla tych z Państwa, którzy pragną podarować swoim partnerom biznesowym prezent, który zagwarantuje im dobry start w Nowy Rok, mamy doskonałą propozycję - uroczystą kolację wigilijną w Restauracji Hotelu Gdańsk zobacz na mapie Gdańska, w historycznych wnętrzach XVII w. Spichrza "Góra".



Na wigilijnym stole w Restauracji Hotelu Gdańsk gościć będzie danie wyjątkowo podawane - pieczona faszerowana gęś z modrą kapustą, puree musztardowym i dodatkiem musu z wędzonych jabłek. Gęś, jakiej można skosztować w Restauracji Hotelu Gdańsk, pochodzi z regionalnych gospodarstw Kaszubszczyzny, a serwowana jest w szczególny sposób - szef kuchni kroi gęś przy gościach w czasie trwania spotkania, nawiązując przy tym do starogdańskich tradycji, gdzie gospodarz dzielił gęsinę dla zgromadzonych przy wspólnym stole gości.

W wigilię Nowego Roku chętnie spotykamy się w gronie przyjaciół, aby przywitać Nowy Rok i spróbować dań oryginalnych, rzadko spotykanych w codziennym menu. W wigilię Nowego Roku chętnie spotykamy się w gronie przyjaciół, aby przywitać Nowy Rok i spróbować dań oryginalnych, rzadko spotykanych w codziennym menu.
W wigilię Nowego Roku chętnie spotykamy się w gronie przyjaciół, aby przywitać Nowy Rok i spróbować dań oryginalnych, rzadko spotykanych w codziennym menu. Szef kuchni Restauracji Hotelu Gdańsk w ten szczególny wieczór poleca: Bouillabaise z konfitowaną Syreną i zieloną emulsją sauce vierge czy Ballotine z żabnicy sous vide, Speck, vongole Beurre Blanc, puree estragonowe i pieczony por z czarną solą.

Czas oczekiwania na Święta Bożego Narodzenia uprzyjemniają nam zapachy nie tylko te, dochodzące z kuchni, ale również takie, które w Brovarni o tej porze roku wypełniają zabytkowe wnętrze. Będą to nuty piernika, wanilii, cynamonu i suszonej śliwki - piwowarzy będą warzyć specjalnie na okazję Świąt piwo piernikowe. Odbicie pierwszej beczki świątecznego piwa odbędzie się 4 grudnia.

Na wigilijnym stole w Restauracji Hotelu Gdańsk gościć będzie danie wyjątkowo podawane - pieczona faszerowana gęś z modrą kapustą, puree musztardowym i dodatkiem musu z wędzonych jabłek. Na wigilijnym stole w Restauracji Hotelu Gdańsk gościć będzie danie wyjątkowo podawane - pieczona faszerowana gęś z modrą kapustą, puree musztardowym i dodatkiem musu z wędzonych jabłek.
Warto pomyśleć już teraz o smacznym prezencie na święta - historia Gdańska zamknięta w butelce. By prezent uczynić bardziej wyjątkowym można zamówić dedykowaną etykietę z logo firmy na butelkach piwa. Bogata oferta voucherów upominkowych ucieszy każdego. Do wyboru mamy: vouchery do Restauracji i Brovarni Hotelu Gdańsk na kolację lub vouchery na ekskluzywne zabiegi do MED SPA, które ukoją nasze zmysły i zrelaksują w czasie jesiennej i świątecznej aury.

Szczegółowa oferta na stronach: www.brovarnia.pl oraz www.hotelgdansk.pl.

* możliwość dodania komentarzy lub jej brak zależy od decyzji firmy zlecającej artykuł

Miejsca

Opinie (19) 4 zablokowane

  • Wigilia to tradycja.

    Barszcz czerwony z uszkami, pierogi,ryba,bigos itd. Proponowane menu jest dobre na karnawał. Dziękuję nie skorzystam.

    • 7 1

  • Komentarze

    Jak czytam te sztuczne komentarze to nie mogę z beki! ;)

    • 10 1

  • Bardzo obiektywne komentarze...
    Marketing wczesnych lat 2000.
    A w temacie: wigilie firmowe to tandeta i patologia.

    • 3 1

  • Marketingowcy.....

    przestańcie z tymi ochami i achami bo aż się ży...ć chce jak tak człowiek poczyta te komentarze. I tak wszyscy wiedzą jak jest a Wy swoje, że tam tak cudnie, smacznie i blablabla.
    A jak przeczytałem ten post: "...może nie jestem zwilenniczką wigili firmowych, ale zawsze po takiej uroczystości pozostaje miłe uczucie , że można było poznać sie bliżej w atmosferze poza " biurowej"" to już w ogóle myślałem, że padnę. Dziewczyno a szef nie wspominał, żeby pisać tak aby nikt nie wiedział, że tam pracujesz?

    • 0 0

2

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Ludzie biznesu

Krzysztof Stepokura

Prezes formy Eurotel. W 1994 roku założył firmę telekomunikacyjną Martel, która od 1996 roku była autoryzowanym przedstawicielem sieci Era. Obecnie spółka ta prowadzi dystrybucję sprzętu telekomunikacyjnego firm Siemens, Panasonic oraz innych wiodących marek na rynku telefonii komórkowej. W latach 2001-2002 pracował jako Prezes Zarządu w Tele-Net Sp. z o.o. - firmie będącej autoryzowanym dealerem sieci ERA. Od 2002 roku jego kariera zawodowa związana jest ze spółką Eurotel, w której przez...

Najczęściej czytane